Jumaat, 21 Ogos 2009

GERAI PONETKalau dilihat pada gambar pertama di atas siapa sangka gerai ini akan dikunjungi oleh artis ternama, dj-dj pro,orang kenamaan dan pengunjung lain. Terletak di pingan-pingan pitas, 30 kilometer dari Kota Marudu, sebuah kampung persisir pantai yang padat pendudukan sejak dahulu lagi, dan kawasan ini juga melahirkan pemimpin-pemimpin bagi masyarakat daerah pitas.
Gerai Ponet yang diberi nama oleh otai Utara.fm iaitu saudara dj rumputt telah lama memberikan perkhidmatan hiburan,info dan berbagai lagi untuk rakan-rakan dalam talian internet dan penduduk setempat.
Salah seorang artis yang sempat saya bersama pada waktu itu adalah nazrey bekas penyanyi kumpulan Raihan, nazrey raihan juga sempat ditemu bual oleh dj-dj utara.fm secara langsung ditalian utara.fm dan berchating di chatroll kusnet bersama peminat-peminta nazrey.
Gerai ponet ini juga adalah pusat pertemuan antara crew-cerw dan dj-dj utara.fm. gerai ponet juga menyedikan mini kaunti untuk bersiaran di radio utara.fm. secara oline.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan